Kontakt

 

Uppvisningar och uppdrag

 

I Halsingarna har vi lång erfarenhet av olika former av uppdrag. Det kan vara allt från att besöka skolor och hålla föredrag till att visa upp stridskonst och hantverk. Vi kan även hålla praktiska kurser i hantverk.

 

Vi vänder oss även till andra vikingaföreningar. Halsingarna kan erbjuda ett autentiskt inslag av hög kvalitet när det gäller marknader eller andra liknande evenemang. Våra tränare kan hålla i kurser, seminarier och workshops i olika aspekter av härkamp eller fäktning. Våra arkeologer och hantverkare kan hålla kurser i vikingatida hantverksmetoder.

 

Allt detta anpassar vi för att möta uppdragsgivarens förväntningar och önskemål. Vi är flexibla och sätter vanligtvis ihop något helt unikt för varje tillfälle. Ta kontakt med oss!

 

 

Bli medlem

 

Halsingarna är alltid öppna för nya medlemmar. Om du är intresserad av historia, arkeologi, natur, resor, lägerliv, historisk matlagning, hantverk, krigshistoria, kampsport eller bara allt som har med vikingatiden att göra har vi något att erbjuda dig. Hör av dig till oss för att få veta mer.

 

 

Kontakta Halsingarna